miércoles, 19 de enero de 2011

Pilota d'or

Messi, Pilota d'Or

El davanter del Barça guanya la pilota d’or per segon any consecutiu

Iniesta queda segon i Xavi, tercer

Els pronòstics no s'han complert i el davanter del Barça Leo Messi ha tornat a guanyar per segon any consecutiu la Pilota d'Or, que reconeix el millor jugador de l'any 2010. La segona posició l'ha aconseguit el que semblava el gran favorit, Andrés Iniesta i la tercera, Xavi Hernàndez. Pep Guardiola, ha estat l'encarregat d'obrir el sobre i entragar el premi al jugador argentí.

Amb aquest premi, el planter blaugrana ha aconseguit un èxit sense precedents en la història de la Pilota d'Or, ja que els tres primers llocs els han ocupat tres futbolistes del primer equip, que ja va aconseguir en dues ocasions el Milan

Per altra banda, l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho ha guanyat el premi a millor entrenador del 2010, gràcies als triomfs que va obtenir la temporada passada amb l'Inter de Milà. L'equip italià va aconseguir la Lliga de Campions, la Lliga i la Copa. Així doncs, el tècnic portuguès ha superat Guardiola i Vicente del Bosque.

Durant la gala també s'ha presentat l'onze ideal de l'any 2010. Aquest equip de somni l'han integrat sis jugadors del Barça, tres de l'Inter de Milà i dos del Reial Madrid. Com a millor porter ha estat triat Iker Casillas (Reial Madrid); els millors defenses han estat Maicon (Inter de Milà) ,Puyol (Barça), Piqué (Barça) i Lucio (Inter de Milà); els millors migcampistes han estat Iniesta (Barça), Xavi (Barça) i Sneijder (Inter de Milà) i la millor davantera ha estat per Cristino Ronaldo (Reial Madrid), Villa (Barça) i Messi (Barça).

El premi a la millor jugadora del 2010 l'ha guanyat per cinquena vagada la jugadora brasilera Marta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario