miércoles, 9 de febrero de 2011

Campionat del Món FIM d'Enduro i trial Indoor 2011 Barcelona, més decisiva que mai

La segona prova del Campionat del Món FIM d'Enduro Indoor 2011 que a tingut lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona a sigut molt important en la disputa del títol mundial. El Palau Sant Jordi de Barcelona, el magnífic recinte que va acollir els Jocs Olímpics de la ciutat el 1992, a sigut novament l'escenari on es van lliura emocionants batalles.

L'Enduro Indoor va compartir escenari, amb el Trial Indoor. En aquest cas va ser la tercera prova del Campionat del Món FIM Spea X-Trial 2011, que va tenir a Toni Bou com a líder. En total, aquest pasat cap de setmana al Palau Sant Jordi es van trobar un total de 54 títols mundials entre diferents disciplines.


Passaport al Sant Jordi
Reservada a pilots federats i limitada a 50 participants, la trialera Diabòlica tornarà a posar a prova a tots aquells que s'atreveixin a demostrar la seva perícia sobre una moto d'enduro en un curt però complicat recorregut al mig del bosc. I tu pots ser un d'ells. El vencedor és aquell que arriba a dalt en el menor temps, o aquell que arriba el més amunt possible ... perquè la missió no és fàcil i no tots arriben al final.
Com revulsiu, els 10 primers classificats d'aquest any tindran el privilegi de córrer una màniga durant els entrenaments del Enduro Indoor de Barcelona i conèixer així les sensacions que tenen els millors especialistes del món quan es fiquen en una pista com la del Palau Sant Jordi.

Aquesta és una prova apta només per a majors de 18 anys i federats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario